Beach Babe!

Den här underbart söta jumpsutien från Juicy Couture och den här sjukt snygga beachbagen från Marc by Marc Jacobs vill jag ha när jag åker till Spanien i slutet av mars, början på april! Jumpsutien finns på rea för halva priset hos Asos.com så den har jag redan slagit till på, fanns dock bara kvar i storlek large, så hoppas den passar ändå. Beach bagen har jag inte riktigt råd att slå till på nu känner jag, men som födelsedagspresent kanske? Någon? 😉 Den påminner om väskan från Balenciaga som jag blev så förälskad i, i somras i Frankrike, men den här är många tusenlappar billigare. Jag älskar den korallröda färgen ihop med basten, så somrigt, så chict, så härligt, åh vill ha!! 175 euro kostar den och den finns ho Net-a-porter.com

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Rebecka: Hoppas du har haft en bra helg, vad härligt med sol, fick några stolstrålar i alla fall, men inte tillräckligt, längtar efter sol och värme så jag nästan blir tokig, ha,ha. Kram!

  2. Rebecka: Hoppas du har haft en bra helg, vad härligt med sol, fick några stolstrålar i alla fall, men inte tillräckligt, längtar efter sol och värme så jag nästan blir tokig, ha,ha. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *