Dagen Outfit!

13 februari!

Hello Citycatbabes! Det här hade jag på mig igår! Jag kände för lite våriga marina ränder. Det blev en tur till Ikea för att köpa överskåp till vår nya kyl och frys och sen åkte vi och köpte supernsygga lampor på Chili, till vardagsrummet. Jag köpte också en ryggmassagekudde på Rusta som man sätter på ryggstödet på stolen, kan vara mitt bästa köp någonsin, tänker jag redan. 🙂 Det tog hela dagen att fixa i ordning i köket, sen blev det middag och till efterrätt, hembakade semlor med egengjord mandelmassa, syndigt gott! 🙂 Idag är det ju Alla hjärtans dag så vi ska försökta hitta på något romantiskt i eftermiddag! Hoppas ni får en fin dag! Citycatkisses!
Ullkappa –Zara
Randig polotröja –HM
Skinnväska –Mulberry
Jeans –Guess
Overkneeboots –Nilson
Rött och guldigt armband –Rachel Leigh
Svart och guldigt armband –CC Skye
Panterring –Asos


Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Rebecka: Tusen tack!! Ja gud jag är helt galen i semlor, typiskt, varför kan man inte vara galen i morötter istället? 🙂

  2. Rebecka: Tusen tack!! Ja gud jag är helt galen i semlor, typiskt, varför kan man inte vara galen i morötter istället? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *