Koton Beachwear!

Just nu spanar jag bikinis inför Spainen-resan, det kommer inte att bli mycket bad, men förhoppningsvis en hel del solande. Jag har ju lite av en bikini-obsession, måste köpa minst en ny för varje resa. Hade man haft den perfekta beach bodyn att visa upp hade det väl inte varit lika viktigt med rätt bikini, nu känns det livsvitkigt, faktiskt som ett måste för att överhuvud taget våga sig ut i solen, i mars, efter en hel lång vinter, hjälp! Drömmen hade ju varit att ha samma beach confidence, som Alessandra Ambrosio i Kotons badmode för våren 2011!
Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Michaela: Tusen tack vad du är gullig!!! (Men om du skulle se mig i bikini nu skulle du springa här i från skrikande med händerna för ögonen, ha,ha). Fast det känns lite bättre idag efter att ha läst din kommentar! Tack och stor kram!! : )

  2. Michaela: Tusen tack vad du är gullig!!! (Men om du skulle se mig i bikini nu skulle du springa här i från skrikande med händerna för ögonen, ha,ha). Fast det känns lite bättre idag efter att ha läst din kommentar! Tack och stor kram!! : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *