There Is Something About Kate!

Wow! I’m lost for words! Håret, klänning, väskan, makeupen, figuren, färgerna…
Precis exakt så här vill jag se ut i sommar! Grön, vacker 70-talsinspirerad klänning, stilrena sandaler i konjaksbrunt skinn, en fin väska, dem perfekta ljusa slingorna och gyllene solbränna.
Åh vilka snygga vita byxor, hela looken är magisk!


Svart eyeliner som ramar in hela ögat, hot!


Spets och virkade detaljer är något som jag längtar efter till våren!


Ännu en perfekt sommarlook för 2011! Vilken inspiration!
Ja just det fokuserade så på vackra Kate att jag glömde tala om att bilderna är från vårkampanjen för Longchamps väskor 2011!

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Hej Ellie.
  Gled in på en sida som jag tycker att du inte får missa,
  http://www.szenfeld.com/ som tillhör bea szenfeld.
  detta är inte direkt några kläder man tvättar i tvättmaskinen om man sger så! men trots allt en fröjd för ögat 😉

  Puss och kram

 2. Rebecka: Ha, ha ja vem tittar på väskorna liksom, hon är så galet snygg! : ) Kram!

  Ida: Jag håller med, man vill ha varenda look!! : ) Kram.

  Martina: Du kan nå mig på citycatwalk@hotmail.com (men jag är superdålig på att svara på mail på grund av att jag är sjuk så mycket, det är därför jag inte har mailadressen ute på bloggen), men släng iväg ett mail så ska jag svara! Kram.

  Zandra: Hej babe! 😀 Tack för tipset, ja hon gör så otroligt coola kreationer, kanske något för Lady Gaga? : ) Kram!!

 3. Det här är verkligen lite roligt att ni alla tycker om hennes stil för då kan jag berätta för er att hennes stil är som Brigitte Bardots på 60-talet. Särskilt make up och hår. Jag var då 13 år och alla tjejer försökte likna henne, så även jag.

 4. Maggie: Åh ja nu när du säger det, så ser jag det direkt, kan inte fatta att jag inte tänkte på det när jag såg bilderna först. Ja Brigittes look är och kommer nog alltid att vara en stor inspiration, i år har nästan alla makeupartister inspirerats av hennes makeup, speciellt eyelinern, i vårkollektionerna! Själv tycker jag att hon fortfarande är en stilikon, jag gillar alla hennes outfits och hennes underbara frisyrer! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *