Veckans Snyggaste Köp!

Veckans snyggaste plagg!

Röda ankelkorta skinnbyxor i riktigt smal modell från Zara. 1895 kr. Very Isabel Marant och Balmain! Galet snygga! Passar perfekt in vårens färgglada trend! Kan vara supereleganta ihop med en vit blus, pumps och en kamelfärgad kappa eller riktigt rockiga ihop med ankelboots, en väska med nitar och en svart lurvig fuskpäls.

Här i Sverige har vi sett Elin Kling och Caroline Blomst i röda skinnbyxor och i USA Victoria Beckham och Kate Bosworth!

Veckans snyggaste accessoar!
Superfin clutchbag i äkta skinn med en snygg tofsdetalj från Zara, 949 kr. Den här väskan fungerar både som festväska buren i handen på kvällen och som axelremmsväska på dagen, perfekt! Den stilrena designen plus den läckra tofsen med fransar gör att den ser ut att komma från Marc Jacobs eller Prada!
Veckans snyggaste sko!
Snedskurna pumps med spetsig tå, 549 kr. Den här skon känns så rätt vårens 2011. Väldigt Stella McCartney!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Åh vad jag blir sugen på ett par lägre spetsigare pumps, tidigare tyckte jag att det var tantvarning. Men vad jag har ändrat mig med rätt styling till blir det glamouröst och rockigt med massor av attityd. Jag blev ännu mer sugen då jag såg att Sofi Fahrman bar ett par från Isabel Marant under NYC fashionweek.

  2. Åh vad jag blir sugen på ett par lägre spetsigare pumps, tidigare tyckte jag att det var tantvarning. Men vad jag har ändrat mig med rätt styling till blir det glamouröst och rockigt med massor av attityd. Jag blev ännu mer sugen då jag såg att Sofi Fahrman bar ett par från Isabel Marant under NYC fashionweek.

  3. Camilla: Ja precis så känner jag också, har precis dom du tänkt att det är tantvarning till att nu plötsligt tycka att det är super elegant och sexigt! Ja åh dem skorna är så söta, vill ha! Vill ha hela Sofis liv faktiskt, ha,ha, drömjobbet, drömgardroben, drömlägenhet i drömstaden! 😀

  4. Camilla: Ja precis så känner jag också, har precis dom du tänkt att det är tantvarning till att nu plötsligt tycka att det är super elegant och sexigt! Ja åh dem skorna är så söta, vill ha! Vill ha hela Sofis liv faktiskt, ha,ha, drömjobbet, drömgardroben, drömlägenhet i drömstaden! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *