Vem vinner en Oscar?

Nu är det dags att dela ut filmvärldens mest eftertraktade pris! Se videon för att få en snabb genomgång om förhandstippade favoriter! Jag hejar på Natalie Portman för bästa kvinnliga huvudroll för sin helt otroliga rollprestation i Black Swan. Helena Bonham Carter är också var fantastiskt bra, så kanske tar hon hem en statyett för bästa kvinnliga biroll. Colin Firth hoppas jag vinner bästa manliga för sin tolkning av den stammande kungen i Kings Speech! Även om Black Swan är en ganska ”konstig och svår” film så gjorde Natalie Portman sitt livs roll som ballerinan som går in sjukligt hårt för sin roll och sin strävan efter perfektion. Jag kunde inte sluta gråta efter att filmen var slut, kanske för att jag spenderat 16 år som ballerina och kunde förstå hennes strävan efter perfektion men mest för att Natalie gjorde en fullständigt lysande rolltolkning, wow, är allt jag kan säga! Och då har jag inte ens nämnt att hon tränat balett ett helt år före filminspelning, dem sista veckorna innan så mycket som 8 timmar om dagen! Man kan inte fejka ballet, hon ÄR ballerina i den här filmen. Jag visste inte när jag såg filmen att hon hade blivit oscarsnominerad för sin roll, jag minns att jag sa att gud hon borde få en oscar för det här och sen blev jag så glad när jag såg att hon var nominerad! Colin gör en briljant rolltolkning där han bara låter oss få se glimtar av den våldsamma ångest som döljer sig bakom den hårda fasad som han har byggt upp. Just för att han inte spelar över, utan får fram den svåra drtagkampen i sitt inre mellan den perfekta ytan och dem svåra tankarna borde han vinna.Vem tycker ni ska ta hem en Oscar i år?Oscarsgalan sänds på kanal 9 på söndag! 00.00 börjar röda mattan med alla vackra klänningar och 02.30 börjar själva galan som håller på ända till klockan 06.00. Jag ska spela in allt på boxen har jag tänkt! Ett sammandrag sänds även på kanal 5 kl 22.00 på måndag.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *