Å regnet det bara öser ner…


Hello Citycatbabes! Idag regnar det och är trist väder i Göteborg, så vi åkte och köpte en sak till köket som jag har velat ha länge, länge, en köksmaskin från Kitchen Aid. När jag fyllde år bad jag om bidrag till den från familjen istället för födelsedagspresent så nu när det var bra pris slog jag till. Min älskling ska åka i väga och träffa kompisarna en stund så jag ska sjunka ner i soffan och vila min jäkla smärtande kropp, några avsnitt av Gossip Girl och en stor skål daimglass med blåbär brukar hjälpa för att fokusera på något annat än smärtan. Men först ska jag laga lite middag, färsk lax och svenska färskpotatis och dill och skirat smör. Borde ju träna också, men blä, jag orkar, orkar verkligen inte! 🙂 Önskar er en jättemysig lördagkväll! Citycatkisses!
Jacka –HM

T-shirt –Junk Food
Jeans –Guess
Boots –Din Sko
Fjäderörhängen –Christyle

Ormring -Kenneth Jay Lane
Ring med svart sten köpt i Italien
Ring med turkossten -köpt i Frankrike
Stelt silverarmband -82
Armband med hjärtan -82
Armband med svarta stenar -Snö
Skinnarmband -Marc by Marc Jacobs

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *