Dagens Work-Outfit!

Hello Citycatbabes! Det här har jag haft på mig på jobbet idag! Igår var min pappa i Göteborg och hälsade på och vi gick och såg IFK spela mot AIK på gamla Ullevi och förlora med 4-0 på hemmaplan, ha,ha. Sånt är ju rätt påfrestande för mig, inte att dem förlorade alltså, ha,ha, utan att gå på events, ja överhuvud taget ta mig utanför huset, så jag har varit rätt slut och haft ganska ont idag, då blir jobbet extra jobbigt. Men jag kämpade mig ändå igenom en stunds träning när jag kom hem, sjukt omotiverad, men jag har ju lovat mig själv, så lyckades ändå tillslut. Hoppas att ni mår bra och har det bra! Och för er som tränar med mig i bikini challenge, kom igen, upp och träna, NU, bara 15 minuter gör skillnad! Det kommer känns super härligt efteråt, det lovar jag! Citycatkisses!
Vit kavaj –HM Conscious Collection
Vit t-shirt –ZARA
Flätat skärp –Vero Moda
Svarta byxor -ZARA
Zebra ballerinas –Jimmy Choo for HM
Skinnväska -Mulberry

Dagens detaljer, djurtema med zebrarandiga skor och leopardsmycke och så min lilla boll, Molly! 🙂
Klocka från Juicy Couture, djurarmband från Glitter (finns i butik) och skor från Jimmy Choo HM.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Ja det är rätt trist, både för oss som inte kan shoppa och för dem som borde förlora en hel del vinst pga för litet utbud..

  2. Ja det är rätt trist, både för oss som inte kan shoppa och för dem som borde förlora en hel del vinst pga för litet utbud..

  3. Bra jobbat tjejen, jag är mer taggad en någonsin till träningen. Tack för att du drog med mig! Hoppas du mår bättre:)

  4. Bra jobbat tjejen, jag är mer taggad en någonsin till träningen. Tack för att du drog med mig! Hoppas du mår bättre:)

  5. Karin: Ja precis håller med!

    Camilla:Åh vad kul!!! Tack själv, mycket roligare att träna när du hängde med! Tack för omtanken och många kramar!

  6. Karin: Ja precis håller med!

    Camilla:Åh vad kul!!! Tack själv, mycket roligare att träna när du hängde med! Tack för omtanken och många kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *