En ny kompis i köket!

Den här turkosa grejen från Kitchen Aid kommer att bli en trogen följeslagare minst 30 år framöver. Jo det stämmer, om man använder den varje dag, vilket jag absolut inte kommer att göra, så är det beräknade livslängden 30 år! Det känns att det är bra kvalitet, går inte ens att jämföra med mitt förra skrälle som lät så högt att man fick ha öronproppar för att inte skada hörseln eller hålla för öronen vilket är jobbigt när man håller på och bakar och den hoppar inte runt på bänken eller skvätter grädde över hela väggen, ha,ha, så skönt. Jag ÄLSKAR turkost i inredningen, vi har det både i kök och badrum, så därför var det ett självklart val med en turkos för mig. 🙂 Nu ska jag bara lära mig baka bröd också, hjälp! 😀
Förutom den här rostfria bunken fick jag också med en jättefin stor glasskål med tillhörande lock på köpet som egentligen kostade 1450 kr.
Vi skulle köpa en potatisskalare också och tog en från Kitchen Aid som kostade 139 kr, men när vi lade till 100 kr fick vi med ett helt paket med Kitchen Aid redskap som hade kostat 847 kr, schyst! Cervera i Sisjön!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *