Hot Salsa!

ÄNTLIGEN! Värme och sol i Göteborg, så härligt! Igår hade jag en hemsk natt och hemsk dag, hade så ont och mådde så jäkla dåligt på jobbet och föll ihop gråtande i hallen när jag kom hem. Men idag känns det lite lättare, jag har kunnat sitta en stund i solen i balkongen och jag flyter runt i en luftig färgglad klänning, boots med fransar och smycken med fjädrar och turkoser. Klänningen från Juicy Couture fyndade jag nästan löjligt billigt på Century 21 i New York. Bästa shoppingstället utan tvekan! 🙂 Citycatkisses!

Klänning -Juicy Couture
Mockaboots -LaRedoute
Halsband med fjäder -gjort själv
Armband med turkos -köpt i Italien

Du kanske också tycker om

8 kommentarer

 1. Vad fin du är,älskar klänningen 🙂 Här är det med supervarmt men nästa vecka ska det bli lite sämre.Tur jag jobbar då :p Kram

 2. Vad fin du är,älskar klänningen 🙂 Här är det med supervarmt men nästa vecka ska det bli lite sämre.Tur jag jobbar då :p Kram

 3. Rebecka: Åh tack babe, vad kul att du tyckte det! Låter som du har lyckats tajma in vädret rätt bra då! Hoppas du hade en fin midsommar ute på seglatt och att du mår bra! Många kramar!!!

  Karin: Åh jag ska genast börja säga det namnet istället för rosa då! 🙂

  Kimberly Engqvist: Tusen tack!!! 😀 Vad roligt att du gillade klänningen! Kram!

 4. Rebecka: Åh tack babe, vad kul att du tyckte det! Låter som du har lyckats tajma in vädret rätt bra då! Hoppas du hade en fin midsommar ute på seglatt och att du mår bra! Många kramar!!!

  Karin: Åh jag ska genast börja säga det namnet istället för rosa då! 🙂

  Kimberly Engqvist: Tusen tack!!! 😀 Vad roligt att du gillade klänningen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *