Safari!

Hello Citycatbabes! Jag slänger bara upp dagens outfitbilder från i morse för nu mår jag så jäkla dåligt efter jobbet att jag bara vill krypa ihop i en liten boll i sängen! Smärta från helvetet + migrän, tack för den! Skriver mer i morgon om jag mår bättre då, god natt! 😉 Citycatkisses!

Skjortklänning –Zara

Leopardskärp –Asos (finns i butik)
Leopardskor –Zara
Solglasögon –Ray Ban (finns i butik)
Skinnväska –Mulberry Alexa (finns i butik
Halsband med ekollon –Kenneth Jay Lane
Leopardmönstrat armband –Marc Jacobs
Ormmönstrat armband –Massimo Dutti (finns i butik)
Ring –Calvin Klein


Dagens detaljer!
Triss i leopardaccessoarer idag!

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

 1. Usch! Hoppas du får mår bra snart igen! Jag måste bara få fråga igen, är det oversize Alexan? Den är så snygg! Den klär dig!
  Nu har jag förresten börjat uppdaatera min blogg igen. Säkerligen mest sporadiskt, men jag ska försöka klämma in en bild en vacker dag på Givenchy-väskan, även om det inte är en modeblogg jag skriver… 😉
  Bli frisk fort!

 2. Usch! Hoppas du får mår bra snart igen! Jag måste bara få fråga igen, är det oversize Alexan? Den är så snygg! Den klär dig!
  Nu har jag förresten börjat uppdaatera min blogg igen. Säkerligen mest sporadiskt, men jag ska försöka klämma in en bild en vacker dag på Givenchy-väskan, även om det inte är en modeblogg jag skriver… 😉
  Bli frisk fort!

 3. Hej Ylva: Vad kul att höra av dig och roligt att du kört igång bloggen igen, måste in och kika! Hade varit jättekul att se Givenchyväskan! 😀 Nej det är regular size Alexa, jag tycker att den räcker alldeles utmärkt i storlek, och jag ville inte ha en alltför stor och tung väska att bära runt på. Regular Alexa är ju faktiskt ganska liten jämför med tex Bayswatern, men man får ändå i otroligt mycket måste jag säga, så jag är supernöjd. Vad kul att du tyckte den passade mig! Tack för omtanken, jag jobbar på tillfrisknandet men det är verkligen kämpigt! Många kramar!

 4. Hej Ylva: Vad kul att höra av dig och roligt att du kört igång bloggen igen, måste in och kika! Hade varit jättekul att se Givenchyväskan! 😀 Nej det är regular size Alexa, jag tycker att den räcker alldeles utmärkt i storlek, och jag ville inte ha en alltför stor och tung väska att bära runt på. Regular Alexa är ju faktiskt ganska liten jämför med tex Bayswatern, men man får ändå i otroligt mycket måste jag säga, så jag är supernöjd. Vad kul att du tyckte den passade mig! Tack för omtanken, jag jobbar på tillfrisknandet men det är verkligen kämpigt! Många kramar!

 5. Jag tycker den ser så stor ut på bild. Men det är kanske du som är så liten och slank! 🙂 Jag kan inte låta bli att smita inom Mulberry-butiken då och då, nu sist hade de många nya fina väskor. Men nästan inga Alexa inne. De tar slut direkt fortfarande! Hoppas du mår bättre idag i alla fall.

 6. Jag tycker den ser så stor ut på bild. Men det är kanske du som är så liten och slank! 🙂 Jag kan inte låta bli att smita inom Mulberry-butiken då och då, nu sist hade de många nya fina väskor. Men nästan inga Alexa inne. De tar slut direkt fortfarande! Hoppas du mår bättre idag i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *