Dagens Outfit!

18 Mars Fredag!

Chocker!!! Jag har kläder på mig, jag står upp, jag har till och med lite smink, ah det börjar likna något det här. 😉 Mina mysdressar från Juicy har fått slita hårt dem senaste två veckorna. 🙂 Även om jag mår långt ifrån bra så är jag på benen för tillfälligt i alla fall. Jag har varit hos veterinären med min lilla älskade pälsboll, Molly. Tyvärr visade de sig att hon hade lite för höga värden på vissa saker så nu ska vi byta foder och sen tillbaka om två veckor för en nya kontroll. Usch det är så hemskt att inte kunna förklara varför man gör såna hemska undersökningar, tar blodprov och grejer, men hon var så duktig. Min katt är ju min familjemedlem, min vän, jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det hände henne något, så jag hoppas att det hjälper att byta mat. Hon tyckte i alla fall om den nya maten som tur var. 🙂 Nu har vi precis kommit hem och ska ha lite fredagsmys. Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll! Citycatkisses!
Night!
Ja så här skulle jag styla om dagslooken till kvällslook om jag skulle typ… gå ut. 🙂 Eeh ah jag kände bara för att få ta mig heels och ta fram min leopardväska, hi,hi, men ju ska jag stoppa in dem i garderoben igen! 🙂
Fårskinnsväst -Oui
Tunika – Mango
Leggings -HM
Klackar -Kurt Geiger. Ankelboots -Vagabond
Clutch -Asos. Skinnväska -Mulberry
Klocka -Juicy Couture
Panterring -Kenneth Jay Lane Couture Collection

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Riktigt snyggt! Den där västen, himla fin! 😀 Din mamma verkar vara modemedveten hon också? 🙂 Krya på dig 🙂

  2. Härligt att höra att du mår bättre.Du är sjukt snygg 🙂 Så fin med uppsatt hår!Finns de leggingen kvar på H&M?behöver nya.Kram!

  3. Karin: Tusen tack vad kul att du gillade västen, ja det är mycket från mamma som jag har fått mitt intresse för mode! Kramar!

    Rebecka: Åh tack babe, vad du är snäll!! Dem är ganska gamla men det finns säkert liknande nu, dem är bara helt vanliga svarta utan detaljer, annars har jag sett liknande på Åhlens strumpavdelning och Lindex underklädesavdelning. Hoppas att du mår bra! Tusen kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *