Dagens Work-Outfit!

Iiiiiim still standing la la la la la la… jo man får ju va gla för vaje da man står på benen. Idag är jag extra glad att det är en sån dag eftersom jag skulle jobba. Jag har ju fått ett nytt deltidsjobb som forskningsassistent på Sahlgrenska och idag var jag där och matade in forskningsdata. I morgon fyller min sambo år, han fyller 35, stort ju, så vi ska fira med en duospabehandling på Hagabadet och en lyxig middag hemma efteråt. Till helgen ska vi bjuda släktingarna på middag, så håll tummarna för mig att jag får må okej då!! :0 Det här hade jag på mig idag, svart från topp till tå. Hoppas ni har fått en bra start på veckan! Citycatkisses!

Angoratröja med axelvolanger -HM
Svarta stuprör -HPK Jeans
Ankelboots i skinn -Vagabond
Ringar -från Frankrike, Italien m.m.
Klocka – Juicy Couture
Silvermarband – 82
Glasögon -Prada

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *