Dagens Work-Outfit!

Stickad tröja –Zara

Leopardhalsduk –MQ
Kostymbyxor –Zara
Skor –Kurt Geiger
Glasögon –Prada
Klocka –Juicy Couture
Armband –Marc by Marc Jacobs
Skinnväska -Mulberry

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vad fin du är!Vad är det för jobb du har fått?Kul att det gick så snabbt 🙂 Kram

  2. Vad fin du är!Vad är det för jobb du har fått?Kul att det gick så snabbt 🙂 Kram

  3. Rebecka: Tack, ja jag hade tur att jag blev rekommenderad av min förra arbetsgivare till den här arbetsgivaren, det är dock bara en tidsbegränsad deltidsanställning men det är som forskningsassistent på Sahlgrenska i ett forskningsprojekt som är till för att hjälpa barn med OCD och det är ju roligt och meningsfyllt, jag hoppas jag kan klara av det bara…

  4. Rebecka: Tack, ja jag hade tur att jag blev rekommenderad av min förra arbetsgivare till den här arbetsgivaren, det är dock bara en tidsbegränsad deltidsanställning men det är som forskningsassistent på Sahlgrenska i ett forskningsprojekt som är till för att hjälpa barn med OCD och det är ju roligt och meningsfyllt, jag hoppas jag kan klara av det bara…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *