In my bag…


Svart plånbok från Mulberry, i-pod från Apple som jag har blingat själv, liten rosa portmonä i lack från Mulberry som jag har mina mediciner i, läppglans från Make Up Store i färgen, liten hjärtformad spegel från Marc Jacobs, en bläckpenna i rosa som jag köpte i New York, alcogel alltid i min väska, en svart liten necessär från Make Up Store med servetter, 5 kronor och en portabel toalett, nej jag skojar inte, det är min verklighet, inte så glamouröt men man kan ju gömma den i en fin necessär som sagt. Sen tycker jag av någon anledning att det är lite härligt att ha kvar grejer i väskan från mina resor, så jag har en hotellnyckel kvar från Dream Hotel i New York från första gången jag var där och en liten chokladbit från hotellet i Rom där jag firade min 30-års dag, jag blir glad när jag ser dem så därför får dem ligga kvar i väskan. 🙂

Här om dagen när jag skulle börja mitt nya jobb, passade jag på att rensa min väska och smörja in den och plånboken med en bra skyddande kräm. Jag har inte gjort det någon gång sen jag köpte den, så det var verkligen på tiden. Jag gick in i Mulberry-butiken på NK där både väskan och plånboken är köpt och bad dem rekommendera en kräm och då tyckte dem att Collonil Delicat Cream var den bästa för det här skinnet. Hur som helst, nu efter jag har dammsugit upp 400 gram kexsmulor från botten och slängt ut 100 kvitton så är det detta som är kvar i min väska. 🙂

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *