Make Up Inspiration!

Guldig ögonskugga och lösfransar är supersnyggt som partymakeup! Här på Adriana Lima.
Den här makeupen körde jag med i somras faktiskt, en turkos linje med eyeliner enbart under ögat, det blir riktigt läckert och så bronzig skugga till det!
Abby Lee Kershaw. Wow vilken sommarlook, plötsligt blir jag väldigt sugen på så ljust hår. I övrigt ett ”naket” ansikte med naturliga färger i makeupen och så läpparna, pow, knallfärgade och matta, läckert och super fashion!
Oh la la, the eyeliner! Den sexiga Brigitte Bardot looken får du genom att lägga en tjock flytande eyeliner som går upp i en vinge utanför ögat. Ljust läppstift och lite lätt tuperat ruffsigt hår till det så är du klar!
Toppmodellen Lindsy Wixon i röda läppar och söta toffsar, alltid fint!
Mörkröda naglar och mörkrött läppstift med glans, total glamour och total famme fatale look! Modellen är Rosie Huntington W från senaste Vogue.
Rock-chic, den kattformade eyelinern har sotats till för att få en lite coolare modern look, I love it!
Solkysst med bleka ögonbryn! Den här makeupen är så fin på sommaren och så svår att få till. Massor av solpuder läggs som en 3:a över tinningarna, under kindbenen och under käkbenet för att skulptera fram den här looken!
Perfekt bas, markerade ögonbryn, lösögonfransar och perfekt manikyr med nudefärgat lack! Snyggt!
Vilken makuplook gillar ni bäst?

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Fina sminkningar men jag har aldrig gillat när man inte har några ögonbryn,tycker det ser ut som man är sjuk 🙂 Men Adriana Lima är alltid snygg 🙂 Jag ska färga håret på tors föresten,riktigt mörkt brunt.Nu har jag för ljust brunt 🙂 Hoppas du mår bra!Massa kramar

  2. Fina sminkningar men jag har aldrig gillat när man inte har några ögonbryn,tycker det ser ut som man är sjuk 🙂 Men Adriana Lima är alltid snygg 🙂 Jag ska färga håret på tors föresten,riktigt mörkt brunt.Nu har jag för ljust brunt 🙂 Hoppas du mår bra!Massa kramar

  3. Rebecka: Åh vad kul, hoppas du blev nöjd?! Nu lär du vara ännu mer Adriana Lima lookie ju, love it! 🙂

    Karin: Jag med, så klassiskt och sexig på samma gång!

  4. Rebecka: Åh vad kul, hoppas du blev nöjd?! Nu lär du vara ännu mer Adriana Lima lookie ju, love it! 🙂

    Karin: Jag med, så klassiskt och sexig på samma gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *