Off to Spain!

Nu åker jag till Spanien i en vecka! Vi ska bo hos min sambos mamma i deras hus i El Rompido nära Portugal. Jag hoppas sol, vila och god mat och gott sällskap väntar. Men med tanke på hur sjuk jag är, finns ju också skräcken att jag blir liggande i sängen hela veckan. Hoppas att solen gör mig gott i stället så att jag får må lite bättre. Jag tar med mig min Mac och hoppas på att internet ska funka där nere så att jag kan blogga under tiden så ni får “följa med” på resan! 🙂 Men nu när man äntligen kan tidsinställa inlägg här på blogg.se så har jag förberett lite små roliga inlägg som kommer att poppa upp minst en gång om dagen under veckan. Vill ju inte att ni ska få CityCATwalk abstinens! 😉 Ha det så gott här hemma! Hoppas att ni får härligt vårväder att njuta av i hela landet och att ni får må riktigt bra! Citycatkisses! Hasta luego!
0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Åååh jag önskar dig verkligen en fantastisk semester! Det är du värd och jag hoppas du får njuta och må som en prinsessa 🙂 Kommer få Citycat-abstinens men den som väntar på något gott… hihi! Ha en underbar vecka 🙂 Kramar

    0
  2. Åh, ha en fantastisk semester och passa på och njut av solen och vila. Vad kul att du fortsätter att uppdatera på din semester, det uppskattas verkligen.
    Ha en härlig semestervecka 🙂

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *