Right Now…

Just nu har jag hoppat i en paljettklänning och laddar upp inför Melodifestivalen med lite chips, he,he. 🙂 Så jag är på benen idag, yes, yes, yes!! Vi ska äta färska räkor senare, my favourite!!! 🙂 För att hålla looken modern när man kör paljetter från topp till tå, så har jag kört bara ett starkt fuchsiafärgat läppstift från YSL och ingenting mer. I teorin gillar jag makeuplookerna där man låter ansiktet vara naket mot bara ett färgstarkt läppstift, men ska jag vara ärlig så är det nog snyggast när man fått lite solbränna och inte är superblek och glåmig, skulle jag gå ut ikväll så skulle jag nog ändå ta på lite mascara för att markera ögonen lite.. Elin Kling och Gynning och gänget har ju börjat köra helt utan makeup både dag som kväll, det är jättefint på dem som ser så där ung och frisk ut (Elin) och solbränd och naturlig markerade dag (Gynning) men för mig som är både sjuk, trött och blek hade det verkligen varit en mardröm att gå ut helt utan smink på fester och modevisningar. Jag har så ljusa färger att jag typ försvinner om jag inte lägger till någon färgklick, men som sagt lite läppstift lyser verkligen upp och gör hela skillnaden. Vad ska ni göra ikväll?
Citycatkisses!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *