Spain Day 2!

Hello Citycatbabes! I dag är det lite disigt men vi hoppas att solen ska komma fram så att vi kan åka till stranden idag med, det var ju så härligt. Det kändes nästan overkligt att få ligga i solen på stranden utan att frysa det minsta. Det är 17 grader i havet, så för mig mig blir det inga bad, men jag är så nöjd med att bara få ligga i solen och blir riktigt varm. Vi bor hos min sambos mamma och hennes man och min sambos bror och hans tjej är också här och deras dotter som är 11 månader och supersöt. Hon är lite morgonpiggare än jag kan man väl säga. 😉 Igår kväll åt vi grillade jätteräckor, det har jag aldrig ätit förut, det var verkligen supergott! Min bråkiga kropp har hållit sig ganska så lugn, jag har inte blivit sämre än i alla fall, så det är jag väldigt glad för men varje minut är jag rädd att det ska bli så dåligt som det var när jag åkte igen. Jag är väldigt trött och medtagen, har lågt blodvärde nu på grund av inflammationen, så jag känner att jag inte orkar så mycket och har gått och lagt mig ganska tidigt båda kvällarna här. Hoppas att ni mår bra och har det bra! Citycatkisses!

0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Hoppas, hoppas att solen kommer åter och att du får må lite bättre. Ikväll skall jag till Patrik på AF och jag har köpt éntrecote och bakpotatis. Så snällt av honom att jag får komma för som vanligt är det ingen annan som bryr sig om mig. Idag skiner faktiskt solen här men inte från klar himmel. Det är 5 plusgrader. Tusen kramar!

    0
  2. Hoppas, hoppas att solen kommer åter och att du får må lite bättre. Ikväll skall jag till Patrik på AF och jag har köpt éntrecote och bakpotatis. Så snällt av honom att jag får komma för som vanligt är det ingen annan som bryr sig om mig. Idag skiner faktiskt solen här men inte från klar himmel. Det är 5 plusgrader. Tusen kramar!

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *