Vad är det som händer?

Bild från fashiongoneroge.

Missförstå mig inte, jag hyllar alla kvinnokroppar, kurvig som rak, alla är fina som dem är. Jag minns själv när jag var i tonåren och 20-årsåldern och var supersmal och fruktansvärt ledsen för det, så jag vill absolut inte få någon som är naturligt liten och smal att känna sig fel. Alla kvinnokroppar är kvinnliga. Men jag känner att jag bara måste kommentera detta. Vad är det som händer i modevärlden? Modellerna blir bara mer och mer utmärglade! Det här är inte naturligt smala kroppar, det här ren självsvält och det glorifieras. Jag mår dåligt när jag ser det här!

Kotyr.se

Bild från Kotyr.se Är det så här vi vill se ut nu?
Ann från denna säsongen av Top Model!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Nej, nej vad förfärligt! Det syns ju tydligt att den modellen inte är naturligt smal! Som jag minns såg du aldrig ut så även om du var smal. Bra att du reagerar och tar upp detta på din blogg!!

  2. Maggie: Tack för att du håller med mig!! Och skönt att höra att jag inte var så smal, för det här ser inte alls bra ut. Ska vi vara några slags avmagrade skelett som tassar omkring och darrar, är svaga och inte orkar någonting? Hur ska vi då orka kämpa för det som är viktigt som lika lön för lika arbete till exempel. Och hur ska det gå med vår hälsa? Ska den kvinnliga ohälsan öka ännu mer? Det här känns lika idiotiskt och kvinnoförnedrande som korsetter på 1700 –talet och bundna fötter i Asien, något som är påhittat av männen för att hålla oss svaga och på plats. Jag fattar inte att ingen ser vad det egentligen handlar om, utan faktiskt hakar på dem här trenderna!

    Karin: Bra att du håller med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *