70-ties flare!

Hello Citycatbabes! Idag har jag varit och firat min kära mamma på restaurang Lilla London på Avenyn med middag. Det blev fisk till huvudrätt och creme brulé till efterrätt, min favorit! Tog på mig både nya spetsvästen och nya väskan. Enda minuset med väskan är väl att den mycket lättare blir förstörd av regn än mina andra, inte så bra i den här delen av landet där det nu har varit 10 grader och regn i 2 veckor i sträck. Man skulle ju kunna tro att jag bor långt norr ut, typ jag och renarna, men nej jag bor på bästkusten, som nu mer borde kallas för blåskusten, för det är storm varje dag. Nu är sommaren här men jag fick ändå gå ut med ullkappa, vinterskor och paraply. I morgon ska jag jobba! Hoppas att ni har haft en fin dag och grattis till alla citycatbabes som är mammor, det är er dag i dag! Citycatkisses!
Kamelkappa –Zara
Spetsväst –Bukhara (köpt i London)
Topp –Saint Tropez
Jeans –Citizens of Humanity
Skinnväska –Mulberry
Ankelboots –Vagabond
Brunt skinnarmband –Miu Miu
Kedjearmband –Friis Company
Örhängen  –Juicy Couture
Ring –Calvin Klein
Halsband och armband i guld -presenter och arvegods.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *