Cannes!


(Johnny Depp och Penelope Cruz på premiären av Pirates of the Carribean i Cannes).

Cannes Film Festival pågår för fullt och varje dag dyker det upp nya stjärnor i läckra klänningar! Det är lite extra kul att se bilderna nu när jag har varit i Cannes, gått längs strandpromenaden, sett lyxbåtarna och stått på den berömda röda-mattan i den kända trappan!

Sarah Jessica Parker i Cannes. Den mönstrade klänningen kommer från Elie Saab och den vita klänningen kommer från Dolce & Gabbana Spring 2011.

Mia Wasikovska i Cannes. (Ni känner igen henne från Alice i Underlandet). Den röda klänningen kommer från Roland Mouret.
Bar Rafaeli, Naomi Campbell, Doutzen Kroes, Jodie Foster och hmmm, Mel Gibson, i Cannes.
Johnny Depp och Penelope Cruz i en blå klänning från Stella McCartney.
Diane Kruger i guldklänning från Calvin Klein Collection och Joshua Jackson.
Uma Thurman med Jude Law och Robert di Niro.
Angelina Jolie i klänning från Salvatore Ferragamo och Rachel McAdams i byxor och topp från Monique Lhuillier.


Det är inte bara på röda-mattan premiärerna och photo-callsen för filmerna som kändisarna visar upp sina snygga outfits utan även på lyx-yactherna i hamnen!

Gwen Stefani är i Cannes med sin man och båda barnen och glider runt på sin yacht i sexiga bikinis och läckra maxikjolar!
Blake Lively är också i Cannes och igår syntes hon klädd i krämvit skjortklänning, rosa skor och rosa Chanel-väska på en lyx-yacht tillsammans med Leonardo di Caprio. Blake har nyss gjort slut med Pen Badgley och Leonardo har precis gjort slut med Bar Rafaeli, ny romans på gång? Skorna har hon behållit efter inspelningen av Gossip Girl i Paris.

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *