Dagens Köp London!

Den här vackra västen hittade jag i en liten butik i Covent Garden i London. Jag blev helt förälskad i den otroligt vackra spetsen! Very Dolce & Gabbana spring 2011! Och den är lika fin i ryggen som fram. Den kommer från ett märke som heter Bukhara, inget jag kände till innan. Västen kommer att höja upp alla mina toppar, linnen och klänningar i garderoben, bara att slänga över ett annat plagg så blir det som nytt, perfekt! Jag var bara tvungen att fota den i fönstret så att ni ska kunna se hur vacker spetsen och chiffongvolangerna är!

Du kanske också tycker om

8 kommentarer

  1. svar: ja de är väldigt sköna och bra som jobb/kontorsskor, jag hade dem idag och de var väldigt bekväma. Scorett gör väldigt bra skor, och många olika dessutom, du hittar säkert ett par med svart klack! 🙂

  2. svar: ja de är väldigt sköna och bra som jobb/kontorsskor, jag hade dem idag och de var väldigt bekväma. Scorett gör väldigt bra skor, och många olika dessutom, du hittar säkert ett par med svart klack! 🙂

  3. Karin: Åh vad kul att du gillade den, tack babe! Kram!

    Sanna: Tack vad roligt att du tyckte den var fin! Kram!

  4. Karin: Åh vad kul att du gillade den, tack babe! Kram!

    Sanna: Tack vad roligt att du tyckte den var fin! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *