Dagens Work-Outfit!

Hello Citycatbabes! Oj vad jag klädde mig fel idag, ha,ha. På SMHI stod det att det skulle bli 12 grader och regn. Det har istället varit halvsoligt med en tryckande 25 graders hetta. Så smarta jag tog jeans, skjorta och kavaj och min varma vinterparkas över det. Jag måste nämligen gå några kilometer eftersom ingen spårvagn stannar i närheten av mitt jobb, så jag tänkte det var viktigt att jag inte skulle frysa. Ingen risk,ha,ha på kontoret har de ingen ventilation och det var 28 grader i mitt rum, luften står liksom bara still. Jag höll på att dö i mina varma kläder, så så fort jag kom hem nu kastde jag av mig dem och tog på mig min svalaste luftigaste sommarklänning, puh. Jag klagar verkligen inte på värmen det är underbart, men jag hade gärna haft en pool i mitt rum idag. Kanske ska köra bikini till jobet på fredag? 😉 Påsväskan köpte jag i New York i Marc Jacobs butiken, det är en sån där liten man kan sätta på nyckelringen och veckla ut till en stor väska, gillar färgen. Den ser mycket bättre ut i verkligheten än på bild upptäckte jag nu, mer Jil Sander, mindre skräppåse, ha, ha. Citycatkisses!
Orange kavaj –Zara
Vit skjorta –Filippa K
Gröna jeans –Degaine
Svarta kilklackar –Kurt Geiger
Silverarmband –82
Ring –köpt i Rom
Påsväska –Marc Jacobs

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Hej måste säga att jag verkligen
  gillar din blogg, fastnade för ca ett halv år sen. Gillar din blogg

 2. Hej måste säga att jag verkligen gillar din blogg, fastnade för ca ett halv år sen.
  Trots värmen så vad det himla snyggt iaf 🙂
  Tänkte höra med dig eftersom jag tycker du har så himla bra koll på stilar och mode om du inte har något emot att jag frågar?
  Jag ska på modegalan i stockholm nu i aug tror jag att det var och då tänkte jag bara höra med dig som är lite mer modemedveten än jag själv vad ska man ha på sig på ett sådant event?
  Har du något tips?

 3. Johanna: Tusen tack, åh vad kula att höra att du gillar bloggen och har blivit en citycatbabe du med! ; ) Vad kul att du ska på en modegala i Stockholm, låter superglamouröst och roligt! Eftersom jag inte vet vilken stil och vilka färger du tycker om och vad du har för personlighet så är det svårt att säga exakt vad jag tycker du ska ha på dig, men hade det varit jag så hade jag klätt upp mig till max, hi,hi. Det finns ju så få tillfällen när man verkligen får ha roligt med kläder så jag skulle passa på att få känna mig riktigt fin och glammig! : ) Det har blivit lite tradition att bära svenska designers på modegalor i Sverige. I augusti har ju höstkollektionerna redan kommit in, så du kan du välja någon tjusig klänning från tex Acne eller Ida Sjöstedt som är de hetaste svenska designernamnen just nu. Ida Sjöstedt har annars gjort en makalöst fin och väldigt hyllad vårkollektion, så med lite tur kan du fynda någon av hennes många fantastiska klänningar på rea efter midsommar och bära på galan. Det finns en till svensk designer som heter Malina. Hon gör supertjusiga festklänningar i underbara modeller och härliga mönster. Jag hade valt en klänning från henne om jag skulle gå på modegala! Hennes klänningar har synts på bland annat Sofi Fahrman, Kenza och Marie Serneholt och hennes klänningar säljs via http://www.bymalina.com eller kotyr.se Annars tycker jag du ska köra på någon av sommarens 3 rådande festtrender. Strikt, romantiskt eller färgsprakande, beroende på vilken av dessa trenden du gillar mest. Väljer du den strikta är en vit kostym det absolut hetaste just nu, matcha med en vit topp så att det blir heltvitt eller en färgglad topp som tex orange och lägg till ett stelt runt halsband i silver eller kopparton, finns hos Lindex Affordable Luxury eller Christyle by Christine och ett par spetsiga pumps, finns ett par supersnygga svarta på Zara just nu,samt en kuvertväska modell större. Gillar du den romantiska stilen kan du välja en vit spets eller brodyrdröm a la Dolce & Gabbanas vårkollektion och matcha med ett par sandaletter med träklack och en kuvertväska i leopardmönster för att få den rätta looken. Tunna, nätta gulsmycken passar bäst till den outfiten. Eller så kan du "go Hollywood" och bära en nudefärgad eller pastellfärgad maxiklänning, axelbandslös eller snett skuren över ena axeln, gärna draperad eller plisserad i chiffong. Om du gillar den färgsprakande trenden kan du köra på en sexig fodralklänning i en riktigt stark färg som du gillar och matcha med en väska och skor i en annan stark färg. Kika in i kategorin Trendspaningar här i bloggen så finns det bra exempel där! Jag skulle köra på en kornblå klänning och orange väska, eller en orange klänning, cerisa skor och en vit kuverväska. Är det kyligt kan du ta en kavaj som den jag har på mig i det här inlägget och matcha med ett par färgglada byxor tex kornblå, höga klackar och ett par stora glammiga örhängen! Hoppas du fick lite inspiration till galan! 😀 Kika gärna in igen och berätta vad du valde, även om det inte alls är något av det här, det är bara kul att höra! Många kramar från Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *