In Love With Missoni!

Jag har ju glömt att visa min underbara sjal/poncho från Missoni som jag köpte för några månader sedan från Malmöbutiken Factory. Jag kunde inte vara mer nöjd, älskar den verkligen! Färgerna, det klassiska mönstret och att den kan bli så många olika typer av plagg! Jag fick ett superfint paket från Factory med en jättestor Missoni-kartong med svart rosett. Inuti låg Missonisjalen i rosa silkespapper och en handskriven not från tjejerna på Factory som hoppades att jag skulle bli nöjd med köpet, vilken service och så gulligt! Såna extra saker gör ju att man mer än gärna beställer därifrån någon mer gång! ♥


Man kan ha den som topp/tröja.
Som poncho, blir fint till mina utsvängda jeans, kilklackar och en axelremsväska i sommar.
Som scarf.
Sätter man ett skärp i midjan kan man ha den som en liten klänning. (Med underklänning så klart).
Och som sjal.


Jag älskar multifunktionella plagg! När jag köpte den trodde jag bara man kunde använda den som på de två första bilderna, så det blev en glad överraskning! 🙂

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Fina du! Och underbara Missoni! SLog också till på en likadan tidigare i våras, kul att få lite tips på hur man kan använda den! Kram//Tanja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *