New York New York!

Luana Teifke för One Magzine. Åh jag blir helt tokig när jag ser de här snygga modebilderna från staden i mitt hjärta, New York! Jag vill bara slänga mig på ett plan och ta en weekend där direkt! Bo på Dream hotel, strosa runt i Central Park, sitta på trapporna till The Met och titta på folk, shoppa loss på Bleeker Street, 5th Avenue och Century 21, fika på mysiga små ställen i Soho, luncha på Pastis i Meatpacking, promenera i vårsolen längs Hudson River och dricka drinkar på en rooftop bar med utsikt över all tindrande ljusen i skyskraporna! Men jag ska ju till London om bara några dagar och det är verkligen en fantastisk stad det med så jag är väldigt lycklig över det!


Lyxshopping i midtown!


Vitt och korallfärgade naglar, så snyggt!!


Körsbärsblom i Central Park och en skir chiffongklänning, lovely!

Luana hänger på Brooklyn Bridge i en klänning från Lanvin Spring 2011, som ni kanske minns att vi har sett på Blake Lively. Det är här Miranda och Steve möts i Sex And The City-filmen!

Det är inte Fontana di Trevi det här men Luana gör en Anita Ekberg ändå!

Åh precis här har jag stått och blickat ut över båtarna som paddlar runt stila i den lilla sjön vid The Boat House i Central Park. Kjolen kommer från Jil Sander.
Jag önskar jag bar kunde hoppa in i den här bilden och byta plats med henne! (Och ta över outfiten när vi ändå byter!) 🙂

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *