Spain Day 5 & 6!

Dag 5 spelade pappa och M golf och jag låg hemma vid polen och solade och bara njöt av värmen och den vackra trädgården! På fötterna har jag nagellacket från Illamasqua i lysande orange som jag köpte i London.
 
Färsk honungsmelon och kokosnöt från marknaden med iskallt vatten svalkar gott i solen!
 
Svalkande dopp, 31 grader i polen och 28 grader i luften, kan det bli bättre?
 
Jag älskade att bara ligga och titta på alla fina blommor och starka färger i trädgården! Ingången tycker jag är så fin med bouganvillan i olika färger som slingrar sig ner över den vita muren och träporten.
 
Palmerna som filterar solljuset och palmbladen som vajar sakta i den varma vinden.
 
Underbara färger och vackra blommor över allt!
 
Den fina mosaikbottnen i poolen med delfinen som glittrar.
 
Och söta Smulan som ser som en liten nallebjörn eller gosedjur och jagar fjärilar i trädgården.
På kvällen spelade vi boule i trädgården och jag upptäckte att jag hade lite talang för det trots att jag var sämst i skolan på “kast med liten boll”. Faktum är att jag var så dålig på den sportgrenen att läraren trodde att jag gjorde mig till och jag blev utkickad från lektionen, ha,ha ,ha! Men nu fick jag lite revansch, skönt! 😉
Visst ser jag ut som en proffsig boulespelare? Not! 😀
Smulan tittade på hela tiden!
Sen satt vi ute på altanen till sent på kvällen, åt godis, drack drinkar och spelade spel, Kampen mellan Kvinna och Man, utlöste en hel del diskussioner och jag är fortfarande övertygad om att de har gett tjejerna mycket svårare frågor!!! 😉
 
Sista dagen var vi alla hemma i huset och solade och badade så mycket vi kunde!
M gled om kring på flytmadrassen i poolen i flera timmar i solen!
Medan jag åkte runt på delfinen. Den röda bikinin kommer från Pour Moi hos Asos.
Cava i miniflaskor för M och bästa läsningen i solen för mig!
Blev ju ganska brun tillslut! På kvällen blev det Lanvin-klänningen!
 

Vi hejade fram Sverige till fotbolls EM!
 
Och sen gick jag och M ut och tog en drink på en irländsk pub i närheten! Vi kom inte i säng för än 1 och vi skulle gå upp kvart över 4 för att hinna till flyget så det blev inte många timmars sömn! Men det var en fantastisk vecka! Så härligt att få sol och värme och bada i havet i mitten av oktober!
 

Kul att ni ville hänga med mig till Spanien och tack för alla härliga kommentarer under veckan!!! Citycatkisses! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *