Basic!

Hello citycatdarlings! Det här hader jag på mig igår, enkla basplagg känns bäst ibland! 🙂 Citycatkisses!

Vitt linne –Alexander Wang

Svarta jeans –Dr Denim
Röda boots –Åhlens
Skinnväska –Alexander Wang
Klocka Sekonda
Armband –köpt i Italien
Metallhårspänne -HM
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

 1. Hej,ett litet livstecken från mig 🙂
  Här är allt bra och vi solar och badar och äter och dricker gott 🙂 Äntligen efter en veckan har jag börjat bli lite brun istället för röd.
  Igår shoppade jag ett par jättesnygga Rayban solglasögon i en optikaffär här så det är ej fejk.Och ett vitt linne med tryck på och en jättefin vit kaftan.Hade velat ha en fin länge och denna kostade 75kr.Ska se om det finns i grönt med.
  Du är jättefin i din outfit 🙂 Skönt att det verkar vara vår hemma?
  Kram

  0
 2. Rebecka: Åh hej!!! 😀 Vad kul att höra av dig! Jag hoppas att du har det riktigt underbart i solen! Kul att brännan börjar synas, jag blir också alltid röd först medan min sambo blir pepparkaksbrun direkt, orättvist! 🙂 Det låter som du har gjort en massa fina fynd! Vad kul att du hittade ett par äkta bågar som passade bra! Kaftanen låter superfin! Det är så roligt med plagg och accessoarer som inte finns hemma och som påminner om resan sen när man kommer hem! Tack, vad roligt att du gillade basic outfiten! Och tack för att du kikade in och gav oss en update! Önskar dugg massor av sol, bad, god mat och underbara upplevelser! Tusen kramar!!!

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *