YSL Make Up!

 
I Barcelona shoppade jag lite smink från mitt favoritmärke YSL. Det blev en gammal trotjänare som jag har haft i många år, Touche Eclait, den är så bra! En concealer/highligther. Jag tog nr 3 den här gången eftersom jag har fått en hel del färg i ansiktet. Sen blev det två läppglans också, de heter Rouge Pour Couture Glossy Stain.  Ett i korall “Orange de Chine” nr 8 och ett i fuchsia “Rose Tempura” nr 13 blev det. De är en kombination av liptint, läppstift och läppglans och jag har nog aldrig prövat något bättre! Blev fast direkt! 😀 De kostade 24 euro där, här är de tyvärr lite dyrare 330 kr men jag skulle säga att de är värda det! ♥
 
 
 
 
 

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag har också fastnat för den läppprodukten och vill ha färg nr 18 som de tydligen inte ska ta in i Sverige.. Varför vet jag inte. Märkligt värre! Ska spana på den på någon taxfree någonstans 😉

    0
  2. sv: Tack! Ja visst är de! Har letat efter ett par liknande de från Isabel Marant hur länge som helst.

    Och tack för fina nagelkommentaren 😀

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *