Bye Bye Barcelona!

Nu lämnar vi Barcelona för denna gången! Det fina hotellet med utsikt över gamla stadens små sneda tak och tvättlinor, den underbara poolen, solen, maten, havet… 🙂 Jag har så mycket fina bilder att visa er och så klart har jag shoppat massor, massor, he,he! Hoppas att ni har haft det bra den här veckan! Citycatkisses!

0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. hej, vilken fin blogg du har ska till barcelona snart men letar hotell, vilket hotell bodde du på? nära till stan? pris? Hälsningar Sandra

    0
  2. Sandra: Hej vad kul att du ska till Barcelona! Det är verkligen en fantastisk stad! Vi bodde på Grand Hotel Central som ligger mitt i Barri Gotic dvs. gamla stan. Jag kan inte tänka mig ett bättre läge, det är gångavstånd till allt! Vi åkte aldrig taxi eller tunnelbana utan kunde gå till alla sevärdheter. Kan verkligen rekommendera hotellet på alla sätt, det var fantastiskt! Men det är ganska dyrt, speciellt om man bor där en hel vecka som vi gjorde men vi tyckte att vi fick en bra deal när vi bokade via Hotels.com. Du hittar det här: http://www.grandhotelcentral.com/ Lycka till med hotellbokandet! Kram!

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *