Dagens Outfit a la Barcelona!


Det här hade jag på mig förra söndagen i Barcelona! Tyvärr så började det ösa ner och kameran flippade ur, så bilderna blev både mörka och suddiga, men ni ser väl på ett ungefär vad jag hade på mig ändå. 🙂 Den här klänningen från Nelly Eve köpte jag i vintras men det här var första gången jag hade tillfälle att använde den. Tycker om den turkosa färgen och att det är flera lager lätt chiffong som frasar i vinden. 🙂 Jag kombinerade med smycken i äkta silver och min stora silvriga clutch och nätta sandaletter.Chiffongklänning –Nelly Eve
Silverclutch –Monki (finns i butik nu)
Silverhalsband –presnet från M
Silverarmband –Tiffanys & Co (finns i butik nu)
0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Rebecka: Tack, vad glad jag blir att du tyckte det! Kram!

    Maggie: Tack snälla, vad glad jag blir, jag var tveksam till om jag skulle lägga upp bilderna, för jag tyckte jag inte såg så fin ut, så tack, vad kul att du tyckte om klänningen! Massor av kramar!

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *