Sommarinspiration!

Franska modemagasine Madame Figaro bjuder på inspiration både vad det gäller sommarens sportiga strandmode och att sätta igång med träningen! Giedre Dukauskaite heter modellen!

Fixa en varm solbrun ton så här i början av våren med hjälp av en brun utan sol produkt som gradvis bygger upp färgen.
Att dricka tillräckligt med vatten ger din hy lyster och får hela din kropp att må bra innifrån och ut!
Investera i sportiga bikinis och shorts i scuba-material den här sommaren!
Träna i vattenet, det är både skonsammare för leder och ger ett extra motstånd som tränar dina muskler maximalt.
Att klättra i berg ger dina ben och vader en oöverträffbar work-out +att usikten från toppen kommer gör dig befriande lycklig.
Starka färger på naglarna och en sportig klocka är helt rätt i vår. Mät hellre dina framsteg i träningen med måttband istället för att stirra dig blind på vad vågen visar.
Kepsen sitter trendsäkert på våra huvuden även den här våren!
Den hela baddräkten gör comeback i vår och sommar, välj en modell som passar just din kropp och får dig att känna dig som en gudinna!
Tänk på din mage som ytterligare en kurva som du har, en vacker mjuk kurva som är lika sexiga som dina bröst och din rumpa! Det är ju det som är så vackert med att vara kvinna att vi har mjuka kurvor och magen är defenitivt en av dem och den behöver inte alls vara stenhård med ett synliga rutor!
Ta hand om dig, sätt av lite tid för dig själv varje dag där du gör något som som du tycker om och som ger dig energi, som att läsa en bra bok, lyssna på avslappningsband, ta ett skumbad, se din favortiserie på tv, prata med en vän eller läsa citycatwalk, hi,hi! 😉
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *