Denim Look!


Hello citycatbabes! Det här hade jag på mig igår. Vi shoppade lite, jag köpte lite böcker till resan till Barcelona som jag tänkte läsa när vi solar vid takpoolen, ska bli så härligt! Och så gick vi till den mysiga italienska matbutiken igen vid Saluhallen och köpte en massa goda tapas och färsk handgjord pasta som vi lagade på kvällen sen. Jag kombinerade denim med denim och bröt av med varmt bruna accessoarer och vita detaljer som lyser upp. Hoppas att ni har haft en riktigt fin helg! Citycatkisses!

Jeans –Pepe Jeans (finns i butik nu)
Flätat läderskärp –Sisters (finns i butik nu)
Väska –Mulberry Alexa (finns i butik nu)
Skor -Converse (finns i butik nu)
Jeansskjorta –KappAhl
Pilotbågar –Ray Ban (finns i butik nu)
Klocka –Sekonda (finns i butik nu)
Ring –Vintage


P.S. Amanda, du ställde ju en fråga till mig om Mulberry Alexa och vad man får plats med, min kommentar försvann av någon anledning men nu har jag skrivit ett nytt svar! 🙂 Kram D.S.
0

Du kanske också tycker om

1 kommentar

  1. Åh vad kul, vad blev det för böcker? Längtar till om en månad då jag är klar med min utbildning på Handels o äntligen kan läsa annat än kurslitteratur haha 🙂 Ett tips om du inte redan läst den, kanske sagt det innan, men Joyce Carol Oates bok Blonde om Marilyn Monroe. Den är helt fantastisk o man blir så fascinerad av denna kvinna. Vilken underbar människa o vilket spännande liv…

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *