MiH Marrakesh!


Jag har varit sugen på att testa jeansen från MiH i modellen Marrakesh ett bra tag! Jag älskar ju 70-tals stilen och bootcut balanserar ut figuren så fint. Nu finns de hos ASOS med 800 kr rabatt och i min storlek, it’s a klick!


Claudia Schiffer och Rosie Huntington Whiteley i sina MiH Marrakesh jeans!
0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Åh vad fint, speciellt som Rosie matchat det. Hon ser superlyxig ut med de snygga solglasögonen, glansiga håret o jackan 🙂 undrar om man hade passat i såna byxor.. Är 167 lång o en 34/36. Känns som de är till för milslånga ben men det kanske funkar ändå, vad tror du? Haha 🙂 har fastnat i stuprörsträsket eftersom det blir bra på en kropp som min men ibland borde man kanske förnya sig 🙂

    0
  2. Michaela: Ja Rosie lyckas alltid se helt perfekt ut, stylingen här är verkligen lyxig, supertjusigt! Jag tror absolut att du passar i de här jeansen. Just bootcut smickrar alla figurer även om man är smal och vältränad, se bara till att köpa en storlek som sitter snyggt och fint över rumpa och lår så att de inte är förstora och kombinera med skor med kraftig klack eller kilklack för att få benlängden och den rätta looken. Inte stilettklackar eller taxklackar eller låga skor som flip flops eller sneakers, det blir inte bra. Den här byxan kräver lite höjd men det måste inte vara en jättehög klack bara så att du känner dig bekväm. Jag är inte många centimeter längre än dig så jag kommer garanterat att få lägga upp de här jeansen men då får man ju dem i perfekt längd sen. 🙂 Många kramar!

    Karin: Åh vad kul att du gillade dem! 🙂

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *