Wedding Guest Preparations! Part 5!

 
Autumn Wedding 13 October 2012! ♥
 

 
Nu är det bara ett moment kvar och det är frisyren!
Jag tänker mig antingen en halvuppsättning eller heluppsättning med ett tjusigt hårsmycke. Jag har faktiskt köpt två olika hårsmycken. Ett i silver med gnistrande blommor på Glitter som jag hittade först. Men sen fick jag se på Accezzorize att de hade ett tjusigt hårsmycke i precis samma färg som känningen så då köpte jag det också! 🙂 Nu har jag svårt att bestämma mig för vilket jag ska välja? Jag tar nog det som jag känner mest för på själva bröllopsdagen men det hade varit kul att höra vilken ni tycker jag borde välja? Eller om båda är lika bra? (Eller dåliga ha, ha?)
 
Helthetslooken som jag har tänkt mig på bröllopet är den här, som vi ser på t.ex.. Pippa Middleton och Kate Middleton, på väg till kungligt bröllop. Hela looken är monokrom färgmässigt, jag tycker det är väldigt elegant och passar just för bröllop, inte så ofta annars.
 

Här ser vi gäster till bröllopet mellan Kate och Prins William. Victoria Beckham klädd i blått med matchande hårsmycke och svarta skor. Av prinsessorna här så ser ni att tjejen längst till vänster har matchat skor och väska i samma färg, precis som jag kommer att göra och sen valt klänning och hatt i en annan färg. Men tjejen till l höger har valt att låta precis allt gå i samma ton!
Victoria var urtjusig i sin monokroma look av persika och silver!
 
Hårsmycken:

1. Lila med fjädrar & 2. Silver med gnistrande stenar.
 
OBS!
Det här är endast slarvigt uppsatta testfrisyrer.
självklart ska jag göra dem mer noggrant när det väl gäller!

 
 
Vad tycker ni, vilket hårmsycke hade ni valt med tanke på hela looken? (Klänning, smycken, skor, väska och makeup?)
 
♥♥♥
0

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

 1. Jag skulle ha valt det lila och haft en halvuppsättning 🙂 Det andra är också fint, men det lila syns mer i ditt hår och matchar klänningen.

  0
 2. Jag tyckte om den silvriga hårsmycken med gnistrande stenar, sen tycker jag också att det skulle passa till både hel- eller halvuppsättning. Kram!

  0
 3. Båda är fina men jag skulle ha valt den lila med fjädrar. Känns roligare och syns mer. Gillar din uppsättning dock skulle jag placera hårsmycket mer på sidan av huvudet så det sticker upp och ut mer. Hade något liknande på min sons dop fast diadem med fjädrar och heluppsättning. Det silvriga hade jag använt till en helsvart outfit el. till något av sommarens fester. Du blir snygg vad du än väljer 😉
  Frågade i ett annat inlägg men fick inget svar där, du kanske inte såg. Undrade vilken färg du har på dina primeboots samt om ddet är den mellersta modellen ca 20 cm höga? Attans att dom är så dyra. Vart köpte du dina om man får fråga?
  Kram ska bli kul att se helheten på outfiten till bröllopet sen.

  0
  1. Hej Anna! Nej vad tråkigt, ledsen att du inte fick något svar, jag skrev ett men bloggen har varit konstig och många svar försvinner utan att jag upptäcker det. Jag köpte mina Prime Boots på http://www.countrydreams.se de hade då 30 eller 40% rea så jag fick mina en tusenlapp billigare än vad de normalt kostar. Annars hade jag inte känt att jag hade haft råd. Jag förstår inte hur så många enormt många tonåringar kan knata runt i dessa 3000 kronors boots på stan, hur har de råd liksom? Vänta tills reorna efter jul eller efter midsommar så kan du få bootsen till ett betydligt bättre pris! Kolla upp vilka butiker på nätet som har dem och sen skyndar du dig att klicka hem dem samma dag det blir rea! Jag tycker i och för sig att det är såna bra boots att de är värda priset och man kan ju ha dem i många år. Modellen som jag har heter Engineer Mid 16 Zip i färgen Pony. http://www.country-dreams.se/primeboots-engineer-mid-16-zip-ponyJag ville hellre ha en annan färg men de fanns inte kvar, när jag väl fick dem blev jag jättenöjd och är glad att jag fick just den färgen. Pony är ganska spräcklig, ojämn i färgen, vilket inte alla gillar, så tänk på det. Jag gillar den lite slitna känslan. Och jag kan verkligen rekommendera dem med dragkedja, annars är de skitjobbiga att få på! Tack för rådet om frisyr. Jag ska göra precis som du föreslog tror jag, ta det lila och sätta det mer på sidan och så använder jag det silvriga i morgon till min svarta spetsklänning när jag ska på disputationsfest! Kram från Ellie

   0
 4. Tack fina du för ditt svar. Ja lite väl dyyyyra tycker jag nog de är. Provade någon modell i butik och tyckte pricis som du skrev att de var väldigt jobbiga att få på/av ock då var det med dragkedja. Fast skulle nog ha provat en strl större. Ja visst, ser man dom överallt och märkesgrejer på småtjejer. Va fan, jag vill ju också ha. Tipsa gärna när reorna kommer igång. Jag ser sånt först när min storlek är slut.Kram kram

  0
  1. Tack själv för din kommentar och för att du orkade vänta på mitt svar, he,he! Ja, jag fattar faktiskt inte hur såååå många tonåringar kan ha råd med märkesväskor och skor för många många tusentalskronor. Min spårvagn stannar utanför en högstadieskola och där väller det ofta på ungdomar med Mulberryväskor som skolväskor, eh whaaat? Ja Prime Boots är faktisk lite krångliga även med dragkedja, utan, typ omöjliga, ha,ha. Lovar att tipsa när jag ser att reorna drar igång! Kram!

   0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *