Mitt September i Outfits!

 
 
 
 
September var en hektiskt månad för mig! Jag började jobba igen efter semestern och samtidigt började jag med akupunktur två gånger i veckan som smärtbehandling och så körlektioner på det. Första helgen i september var jag på vårt sommarställe med med mamma och åt kräftor och plockade svamp. Andra helgen gick jag och M på stan och shoppade, vi hittade den nya fantastiska restaurangen Dorsia och gick på bio och såg grymma Batman-filmen The Dark Knight Rises. Jag tittade på So You Think You Can Dance på tv och fastnade i nya X-factor och Dallas, he,he. Tredje helgen åkte vi till Skärhamn där vi träffade M:s familj och släkt och umgicks och åt god mat. Fjärde helgen shoppade jag loss med mamma på stan när hon skulle handla ny höstgarderob och jag fick en ny mysig hösttröja. Vi lagade smarrig mat på kvällen tillsammans med lillebrorsan medan M var på svensexa inför bröllopet som kommer nästa helg. Sista helgen i september gick jag på temafest i färg, dressade mig i rött från topp till tå och dansade loss ute på en klubb för första gången på 8 år. Det känns som om den här månaden bara svischade förbi i rasande fart! 🙂 Hösten kom snabbt och det blev inte någon sån där vecka med sommarväder som det kan bli ibland på hösten utan sommarkläderna fick packas ner illa kvickt och jag fick börja shoppa höstkläder istället! Men det är ju kul och kreditkortet har gått varmt (tyvärr). 🙂 En ny skinnjacka från Jofama by Kenza var det största inköpet, en ny ryggsäck att ha till jobbet var det viktigaste. En hallonröd stickad tröja från American Vintage och ett par nya jeans från Dr Denim blev det också. Bästa köpet blev ett par nya ankelboots i mocka från LaRedoute som är supersköna och snygga. En platttång från ghd fick också äntligen ta plats bland mina hårvapen. 🙂 Gladast är jag över min gosiga, krämvita tröja från Tommy Hilfiger som jag fick av mamma! Nu väntar ett spännande oktober, hoppas ni hänger med! 😉
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *