Greylin!

 
 
Hello Citycatbabes!
I går firade min lillebror hela 26 år med födelsedagsmiddag hemma hos honom och hans vackra sambo. De bjöd på en fantastisk middag med citrondoftande vitlöksbröd och massvis av vackert uppskurna grönsaker med dippsåser till förrätt, grillad ryggbiff med bakad potatis med vitlöks och persiljesmör och en ljuvlig kantarellstuvning till huvudrätt och så två olika pajer till efterrätt. Mm! Det kändes så otroligt skönt att få lämna huset om så bara för några timmar även om hela natten sen spenderades i plågor, urgh. Men det gav mig mycket positiv energi att få umgås med min älskade familj och det var väldigt roligt att få klä upp sig lite igen. Det var ett tag sen kan man säga! 🙂 Fast jag fick gå och lägga mig 30 minuter efter att jag hade sminkat mig och fixat håret, så trött är jag, ha,ha, innan jag orkade klä på mig. Klänningen är den där som jag blev helt besatt av i somras, från Greylin. Den fanns först inte i min storlek hos Asos men så kikade jag in varje dag och tillslut fick jag tag på den, till halva priset dessutom, yey. Har inte haft tillfälle att använda den för än nu. Den är av siden och är draperad på ett väldigt fint sätt och så älskar jag den kornblå lysande färgen! 🙂 Hoppas att ni hade en härlig lördag och så vill jag önskar er en fin första advent!
Citycatkisses!
 
 
 

 
 
Silk dress// Greylin. Silver envelope bag// Monki. Heels// Casadei. Necklace// Juicy Couture. Watch// Michael Kors. Panther ring// Kenneth Jay Lane. Bordeaux ring// Vintage.
 
 
 
Jag valde lila skuggor i olika nyanser till en mjuk sotning av ögat, tycker att lila tar fram det gröna om man har gröna ögon.
 
 
 
 

 Citycatkisses!

♥♥♥

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *