Michael Kors Dress!

 
 
Hello Citycatbabes!
Det här hade jag på mig i fredags kväll när jag gick ut för att fira körkoretet tillsammans med familjen! Vi gick till hotell Radisson där vi åt räkmackor och jag fick både blommor och presenter! 🙂 Klänningen fyndade jag för till 70% rea hos Nelly nu på mellandagsrean. 450 kr fick jag betala, värsta kapet! 🙂 Jag älskar ju kornblått och draperat så det kunde inte passa mig bättre. 🙂 Den finns här i svart! Jag var så otroligt glad, helt överlycklig efter att jag hade tagit körkortet och det känns fortfarande overkligt att jag faktiskt har körkort nu äntligen. 🙂 Men sent på fredagskvällen började jag må riktigt dåligt, känna mig otroligt trött och hängig och sen har jag mått skitdåligt hela helgen. Jag trodde att jag skulle må så himla bra nu när jag hade klarat av det här men istället så kan jag inte sluta gråta, jag har lätt feber hela tiden, det värker i hela kroppen, det känns som om den hade blivit överkörd av en ångvält om och om igen ungefär. Allt känns övermäktigt och jag orkar inte göra någonting, inte ens titta på film. Hjärtat känns som om det slår ojämnt och jag liksom hör hjärtslagen i öronen hela tiden och det susar i öronen också och jag har huvudvärk. Jätteont i magen och smärtan av sjukdomen är hög. Jag har försökt sätta mig och blogga flera gånger men jag kan knappt se vad det står på skärmen, bokstäverna flyter ihop. Till och med lyssna på musik känns jobbigt. Alltså jag vet inte om det är något konstigt virus eller vad det är? Men det var ju inte riktigt så här jag trodde jag skulle må när det äntligen var klart alltihop. :() Hoppas det går över snart i alla fall.
Hoppas att ni mår bra!Och tack än en gång för alla gratulationer, ni är underbara!
Citycatkisses!
 

Klänning –Michael Kors (finns i butik nu) (Nelly)

Väska –Marc by Marc Jacobs
Lackpumps -Bianco (finns i butik nu)
Klocka –Michael Kors (finns i butik nu)
Ring –YSL (finns i butik nu)
Örhängen –Kenneth Jay Lane (finns i butik nu) (Asos)
 
 

 
 
0

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

 1. Så fint det blev med örhängena och ringen till. Låter inge vidare det där. Det är ju mkt virus och skit och det är ju nu som svenskarna är som mest sjuka. Din sjukdom och all spänning och stress över körkortet har nog satt sin prägel. Hoppas du är på benen snart igen. Som en katt el. som den citycatwalk kvinna du är. Spännande med en tur själv. Hur lång tid tog det allt som allt för dig att ta körkortet. Brottas själv med teorin ah, sömnpiller… Klänningen wow vilket fyndpris. kram kram

  0
  1. Tack! Vad roligt att du tyckte det var fint med ringen och örhängena till klänningen! 🙂 Hi, hi, ja som kattkvinna har man väl nio liv får vi hoppas. 😉 Jag tror du har helt rätt, att ta det här körkortet med den smärtan och jobbiga sjukdomen som jag har, har varit enormt påfrestande och det tar väl ut sin rätt nu. Men läskigt att utmattning kan kännas så här, hela min kropp värker fortfarande, usch! Det tog allt som allt ett år från att jag hade bestämt mig. Ett halvår från första till sista körlektionen. Jag tog 25 körlektioner och pluggade teorin själv. Jag hade ett uppehåll under sommaren också när min körskolelärare var ledig i ca 2 månader. Så annars hade det nog gått lite fortare. Mest är det ju pga. smärtan som det har tagit mycket längre tid för mig än det nog gör normalt. Men jag hade tänkt mig 2 år, så jag är superglad att jag gjorde det på 1! 😀 Kramar!

   0
 2. Jag är lite sen i svängarna och tittar in först nu och ser att du tagit körkortet! GRATTIS, duktiga du! 🙂 Det gjorde du bra! Att ta körkort är inte lätt; tyckte inte jag i allafall!

  Håller med Anna här ovan när det gäller ditt mående; att all spänning släppt i kombination med att det florerar massor virus nu, sätter nog sina spår. Vila och krya på dig!!!

  Kram på dig!

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *