Sephora!

 
När jag hittade ett Sephora i Malmö blev jag helt överlycklig och gick totalt bananaz där inne, ha,ha. Z tycker nog att jag är lite konstig men det är ju faktiskt konstigt att bli så uppspelt av en butik! 😉 Jag vet ju att ni har ett i Stockholm men i Göteborg har vi inget och jag älskar Sephora i NYC, Det var högre priser i Malmö så klart (tyvärr) men de hade en hel del roliga märken som man inte hittar i Göteborg! 🙂
 
 
Bland annat härliga Benefit som har så söta förpackningar, roliga namn och grymma produkter. Jag tänkte först köpa deras lip tint och highlightern High Beam som jag har köpt några gånger förut men istället för att köpa de var för sig så slog jag till på en hel box som var billigare och fick då rouge och läppglans på köpet! 🙂 Det blev ju något mindre förpackningar då men jag vet att de är dryga och räcker hur länge som helst så det funkar lika bra med dessa!:)
 
 
Jag föll också för Sephoras eget märke! Jag köpte nagel stickers med svart spets som ska bli så roligt att testa, en jättebra eyelinerpensel och en superfin ask med ögonskuggor som ska passa mig som har gröna ögon. Kul att få färger utvalt som passar ens ögonfärg extra bra. Den heter Sephora Pro Lesson Palette for Green Eyes och innehåller 6 ögonskuggor, 3 för dag och 3 för kväll och en eyeliner i pennform.
 
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *