Black as the Night!

 
Hello Citycatbabes! Andra kvällen i Grekland hade jag på mig den här vackra klänningen i nattsvart från Yigal Azrouel som jag fyndade för 200 kr second hand hos Style Sequel. Ett favoritmärke för stjärnor som OIivia Wilde och Whitney Port och som ofta figurerat i Gossip Girl. Klänningen har tunna axelband som jag tycker så mycket om just nu och bar rygg, en annan detalj som jag är lite besatt av för tillfället. Tyget är supertungt och faller så vackert. Den är draperad upptill i ringningen och asymmetrisk skuren nedtill i flera olika lager som swishar när man går. Jag kombinerade den med cerise på väska, örhängen och läppar. Ett par ljusa Louboutins blev det på fötterna. 🙂 Citycatkisses!
 
 
 
Dress// Yigal Azrouel. Pumps// Christian Louboutin. Bag// Michael Kors. Earrings// from Spain. Bracelet// Hipanema. (Shoes, bag and bracelet in stores now)
 
 
 
 
 
Pics www.stylesequel.com
 
 

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *