På sommaren är det så mycket lättare att äta nyttigt tycker jag. Grönsakerna är som finast och värmen gör att man känner för lite lättare måltider. På vintern när det är riktigt kallt vill jag ha mustig grytor med ris eller fisk och potatismos. Men nu blir det mest sallader till både lunch och middag. I den här har jag ruccola och babyspenat, avocado, äpple, rädisor, tomater i olika färger och storlekar, lätt grillad broccoli, rostade pinjenötter och lite ärtskott på toppen. Avslutar alltid med några droppar riktigt god olivolja. Den funkar lika bra som egen rätt som till en bit kyckling, kalkon eller fisk! (Att rosta pinjenötterna snabbt i torr stekpanna på hög värme gör verkligen hela skillnaden, de är inte alls lika goda naturella tycker jag, med en nypa flingsalt i pannan också så blir de extra smarriga. Men det går på någon minut så man får se upp så att de inte bränns).
2 kommentarer
Ser så smarrigt ut!!
Vad roligt att du tyckte det! Kram! 😀