Black & White!

 
 
Hello citycatbabes!
Hoppas ni mår bra och är laddade inför midsommar i morgon! 🙂 Det här hade jag på mig i går. Jag älskar verkligen Equipments sidenskjortor just nu, de är så behagliga och sköna att ha på sig och passar till allt. Den här svarta fyndade jag second hand hos Style Sequel i London. Om jag får välja märke på jeansen så tycker jag att J Brand är fantastiska men även Dr Denim gör riktigt sköna jeans med mycket stretch i och bra passform. Mina svarta i modellen Plenty har jag slitit ut, har använt dem så otroligt mycket. De här vita är av modellen Kissy som har lägre midja än Plenty och dem gillar jag minst lika mycket måste jag säga. Dr Denim är lite tunnare och håller inte lika bra som J Brand men för det budgetpriset är de ett kap! Du hittar dem bland annat hos Nelly.com. Jag hade oturen att vakna med hög feber och mår skitdåligt verkligen, känner mig som en zombie, så det känns ju inte alltför lovande inför midsommarafton. Men jag ska försöka kurera mig idag så får jag hoppas att jag kan vara med en stund i morgon ändå.
Massor av kramar och citycatkisses!
 
Hello citycatdolls! This is yesterdays outfit! I’m in love with Equipment’s silk shirts in all colors. They are just so comfy to wear and goes with everything. This one in black i found at a great price second hand at Style Sequel. Otherwise Shopbop.com has a great selection. I had the bad luck to wake up with high fever and feeling really ill so I don’t know how I’m going to be able to celebrate midsummer tomorow. I hope I’ll get better fast! Have a great day loves! Citycatkisses!
 
 
Jeans// Dr Denim “Kissy”. Silk Shirt// Equipment “Signature Shirt”. Necklace// Kenneth Jay Lane. Bag//Mulberry “Bayswater”. Bracelet//Hipanema “Amazonas”.
(All items in stores now!)
 
 
 

 
 
 

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jätte snyggt!Jag är lite kär I dina skor…piggar upp vilken outfit som helst.

    Har du sett att med koden Sale10 får man 10% extra rabbat hos Mywardrobe gäller till 30/6

    Hoppas att dsu få en fantastisk Midsommar
    Kram

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *