A Princess Wedding!

 
 
Även om ni säkert har sett så mycket bilder på prinsessans Medeleins klänning att det räcker och blir över, så kan jag ju bara inte låta bli att skriva några rader om den! 🙂 Epic!
Ja så kort kan man väl beskriva den, men jag ska förklara lite mer. Bröllopsklänningen är desingad av Valentino Grravani i sidenorganza med chantillyspets och ett fyra meter långt släp. Något som jag tyckte var oerhört vackert var att de hade satt apelsinblommor i slöjan och dekorerat Stråldiademet med apelsinblommor. Dessa blommor är nämligen något av det vackraste och mest väldoftande jag vet! 🙂 Buketten bestod av enbart vita blommor med bland annat liljekonvalj och trädgårdsrosor samt myrten. Vasaörhängena som prinsessan hade valt passade perfekt till klänningen och för att hylla prinsessan Lillian bar hon hennes armband! Jag förstår att Chris O’Neill bröt ihop när hon uppenbarade sig i kyrkan för det gjorde nästan jag med, enbart för att hon var så otroligt vacker, ha,ha! Tycka vad man vill om att vi har ett kungahus men det här var ett sagobröllop med en riktig prinsessa i en äkta prinsessbröllopsklänning! Något för historieböckerna! 🙂 Jag tror att prinsessan Medeleines klänning kommer att bli lika trendsättande som Kate Middleton och Grace Kellys, om inte mer!
 
 
 
Mycket har skrivits om brudgummens brist på kärleksbevis men i kyrkan fanns det inga tvivel om de starka känslorna han hade för sin blivande fru.
 
På kvällen bytte Madeleine om till den här klänningen, omsydd för att passa henne perfekt. En tylldröm helt i min smak! 🙂
 
 
Även kronprinsessan Victoria var otroligt vacker i en greige klänning med utsökta pärlbroderier från Fadi el Khoury. Hennes håruppsättning var supertjusig! Och Estelle var supersöt i sin vita klänning.
 
 
Drottning Silvia hade valt en ljust mintgrön detaljrik klänning som var elegant och vacker om än lite tillbakadragen kanske. Hon brukar klä i starka färger, men å andra sidan så passar det verkligen bra med pasteller på ett vårbröllop!
 
 
Några av gästerna som var extra fina:
Ellen Dinkelspiel i ljusrosa kreation.
 
Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist i en ljust syrenlila enkel men elegant klänning. Troligtvis ett genomtänkt val med tanke på att hon säkert blir huvudperson i nästa kungliga bröllop!
 
Anna Westling Söderström i klarröd klänning, väldigt elegant, syster till Daniel!
 
Vicky Andrén i blå volangklänning från Lars Wallin, sambo med Madeleines kusin Gustaf Magnuson.
 
Prinsessan Mary av Danmark i hallonröd spetsklänning.
 
Prinsessan Marie av Danmark i ljusrosa dröm.
 
Emma Magnuson i grön chiffongklänning.
 
 
Bilder: Aftonbladet, Expressen, Svt mfl.

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *