Spring Wedding: The Finale!

 
 
 
Okej, today is the big day! Min sambos bror Mikael och hans vackra sambo Jenny gifter sig idag. Vi åker till herrgården alldeles strax där vi ska hjälpa till eftersom M är best man! 🙂
Jag kommer att klä på mig när vi har fått vårat rum och checkat in, ska försöka ta outfitbilder då också! Jag har förberett mig allt jag kan för att vara fin, men jag vet att jag får vara glad om jag över huvudtaget kan stå på benen under hela den här dagen och kvällen. Hur jag ser ut spelar egentligen inte så stor roll, bara jag får ha ett smärtläge som gör att jag kan delta och dela den här dagen med alla som jag tycker så mycket, om så är jag glad!
Om ni vill se min förebredelser inför dagen så har ni alla inäggen här:
 
Spring Wedding Preparations:
 
Part 1 The dress!
 
Part 2  Earrings!
 
Part 3 The Shoes!
 
Part 4 Hair style!
 
Part 5 Hair Products and tools!
 
Part 6 The final details!
 
Part 7 The makeup!
 
Part 8 Think Pink!
 

 
 
 
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *