Colorful Accessories!

 
Hello Citycatbabes!
Det här hade jag på mig i lördagskväll när det fortfarande var supervarmt här i Gbg! Sedan dess har vi städat och städat, igen, ha,ha. Vi har putsat fönster, tvättat golv, skurat ugnen mm. m.m. Idag har vi homestylat med färsk frukt, blommor, fina handdukar i badrummet och tagit bort allt som är det minsta personligt som typ mina 376 olika mediciner! 🙂 I morgon ska vi nämligen har visning och sen på söndag och måndag också! Så i morgon måste jag först till jobbet och sen hem igen på lunchen för att hämta Molly och hennes låda och sen köra henne till brorsan, tillbaka till jobbet, sen tillbaka till brorsan och köra hem Molly och sen ut igen, puh! Tur att jag har körtkort nu, hade varit jobbigt att göra detta med spåvagnen, ha,ha. 🙂 M kommer nämligen att vara på konferens i London, den lyxisen, när jag ska fixa detta. Men jag ska förhoppningsvis överleva! Det ska bli så skönt när alla visningarna är över och lägenhten är såld. Då kan jag äntligen plocka upp alla mina flyttkartonger med sommarkläder och ha en bloppis här på bloggen, yey!
Ha en fin kväll! Citycatkisses!
 
Hello darlings! Saturday evening I went for a basic white shirt from HM with a grey draped skirt from Rut & Circle and amped it up with colorful accessories like a bright pink bag from Michael Kors, neon earrings from Spain and purple peep toe pumps från Christian Louboutin. The grey sunnies are from Gucci and the amazing snake bracelet from the fabulous Anna Dello Russo for HM. Have a lovely day! Citycatkisses!
 

Skjorta –HM (finns här)

Grå kjol –Rut & Circle (finns här)
Pumps “Bambou 140 mm” –Christian Louboutin
Rosa skinnväska –Michael Kors (finns i butik nu)
Armband –köpta på marknad i Spanien
Neonörhängen –köpta i Las Meloneras
Solglasögon –Gucci
Ormarmband –Anna Dello Russo for HM
Silverhalsband –Anine Bing
 
´
 
 

 
0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Alltså vackra kvinna, vilka underbara, snygga, långa, i perfekt storlek, drömben du har! Jag blir så avis på din, snygging 😉 Nej men peppar, peppar för dina ben. 😀 Jag älskar din blogg, du är en sådan stil inspiration. Tänk vilka snygga barn du en dag kommer att få 🙂 Förresten gör den här sjukdomen så att du inte kan få barn och föddes du med den? 🙁

    0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *