Dagens Vykort!

 
He, he, nej men se där vad jag hittade… 🙂
 
 
 
A little something, something for me… 😛
 
 
 
Godaste pizzan vi någonsin ätit, tyckte vi båda! 🙂
 
 
 
Vackra Santa Maria Novella-kyrkan från år 1360!
 
 
 
På en takterass i solen ovanpå Uffizierna.
 
 
 
Glass!! Så sjukt god just i Florens! 🙂
 
 
Broarnas stad! Nästan lika många vackra broar som i Venedig, närmast ser ni Ponte Vecchio-bron igen, som funnits där sedan år 1345! Nu är det bara juvelerare i de små butikerna längs bron.
 
 

Duomon by night!
 
 
Hello Darlings!
De här bilderna skulle kommit upp i torsdags redan men jag fick inte bloggappen att fungera. Nu är vi hemma igen! Även om det har varit helt fantastiskt att möta våren i Florens så känns det väldigt skönt att ha babybumpen på svensk mark igen. Ni kommer inte tro det är sant när jag berättar sen men vi hade sån sjuk otur med flygresorna, igen! Speciellt på vägen dit. Sen jag kom hem natten mellan torsdag-fredag har jag haft det jobbigt med graviditeten så det är därför jag inte kunde blogga igår. Men jag hoppas att det ska lätta idag, sov lite bättre i natt. Ska så klart visa er massor mer härliga bilder och shopping från Florens! Men först vill jag önska er en jättehärlig helg!
Citycatkisses!
 
 
0

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Har du sett att Alexander Wang är nästa hästdesigner på H&M? Haha inte riktigt klokt egentligen, men när jag såg det tänkte jag direkt på dig! En tjej jag aldrig har träffat 🙂 Jag ser iaf fram emot samarbetet! Långt till november bara… 😉

    0
    1. Tack, nej jag hade inte hört det, just nu känner jag mig lite efter, har varit mycket fokus på graviditeten och resan, så tusen tack för tipset! Vad roligt, lär bli världens tryck på grejerna, tror hans designestetik går hem hos de flesta! 🙂 Jag tänker ofta på er som läser också, fastän jag inte träffat er i verkligheten. Kramar!

      0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *