Tiffanys & Co!

 
Det finns ett smycke förutom mina förlovnings och bröllopsringar som betyder väldigt mycket för mig. Det är silverarmbandet med berlocker från Tiffany’s & Co. Jag har samlat berlocker under våra resor och de påminner om lyckliga stunder så därför blir jag så glad varje gång jag har det på mig. Jag hade sån tur att det fanns Tiffany’s både i New York och Bahamas så jag köpte en liten berlock på varje ställe!

 
 
Alla berlocker symboliserar något för bara mig (som oftast är lite fånigt ha,ha, men som gör mig glad). Armbandet med tillhörande hjärta köpte jag under vår första resa till New York och hjärtat symboliserar “staden i mitt hjärta (NYC)”. Shoppingpåsen köpte jag i Barcelona och den symboliserar staden Barcelona så klart och den bästa och roligaste shoppingen jag varit med om ha,ha. Fjärilen köpte jag i Nice och den symboliserar sommaren 2012 då vi förlovade oss och Nice som den fantastiska sommarstad som den är.
 
 
Nyckeln köpte jag nu i New York. Den symboliserar dels nyckeln till vårt nya hus och dels att vi har gifte oss i NYC typ att jag nu har gett bort “nyckeln till mitt hjärta”. ;P
Den lilla silverbrickan med ett E representerar Bahamas och vår bröllopsresa där jag blev tilltalad efter mitt nya efternamn för första gången som börjar på E. Bokstaven är ju också den första i mitt förnamn. 🙂
 
 
 
 

Du kanske också tycker om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *