CityCat Award: Cils Tint!

 
 
Jag måste bara återkomma med en liten recension av Lancomes mascara/lash tint “Cils Tint” som jag köpte och bloggade om för ett tag sedan. Jag har nog aldrig gillat en produkt så mycket. Bästa uppfinningen inom makeup hittills tycker jag. Det är en mascara som färgar fransarna semipermanent. Färgen ska hålla i ca 3 dagar och går att sova med samt bada och duscha med. Men jag tycker den håller betydligt längre än 3 dagar. Jag har haft den över en vecka nu många gånger och den färgen håller i sig, trots värme, tårar, linser som ska i och ur och duschar. Alla fransar är inte lika täckta efter en vecka men då är det bara att fylla på lite. Det står att man ska undvika att lägga många lager men jag har struntat i det när jag tyckt att det behövts påfyllning.
 
För en nybliven mamma som inte har tid med makeup, knappt en dusch så är den här produkten guld värd. Fina fransar hela tiden och man slipper sminka av sig varje kväll. Ögonfransextensions är så klart fantastiskt men det här är nästan lika bra och man sparar både tid och pengar! Den här mascaran förtjänar verkligen en Citycat Award!
 
(Nu väntar jag bara på liknande produkt till ögonbrynen, snälla Lancome, fixa det!) 🙂
0

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

 1. Hej,
  Jag vet att du är superupptagen nu men om du får lite tid över skulle jag uppskatta om du kunde tipsa om klänningar som man kan ha på bröllop nu (kavaj) ?
  Tack på förhand!

  0
 2. Men det har later ju precis som en produkt for mig som sjalv ska bli mamma snart! Eeeeeeek! 🙂
  Tack for tipset!
  Kram

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *