New Years Dress!

 
 
Hello Citycatbabes! Jag hade en fantastisk nyårsafton med mycket skratt, bubbel, got mat, fyrverkerier, spel, dans och musik. Jag har massor av bilder som jag ska gå igenom så kommer ett inlägg sen! 🙂 Men här kommer först nyårsoutfiten. Jag valde faktiskt samma klänning som förra nyår, jag har ju inte använt den sen dess, så jag tyckte den förtjänade en sväng till! 😉 Svart med gnistrande paljetter och urringad rygg. Jag hade mina heels med glittrande klackar till, mitt nya Alexander McQueen-armband och en Stella McCartney-clutch!
 
 
Dress// Asos. Bag// Stella McCartney. Bracelet// Alexander McQueen. Shoes// Steve Madden. Earrings// Pilgrim. Necklace// Anine Bing.
 
 
Low back!♥
 
McQueen gorgeousness!
 
Rosa läppar  med lipgloss från YSL.
 
Makeupen: jag sotade ögonen med grå och svarta skuggor, fäste några lösfransar la på eyeliner.
Örhänget är ju inte riktigt en ear cuff men jag gillar modellen som klättrar upp längs örat.
 
 
Önskar och hopps att ni också hade en fin nyårsafton!
♥♥♥
Citycatkisses
 
 
0

Du kanske också tycker om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *