Sandals Royal Bahamian Spa and Resort!

 
 
Som ni säkert har förstått nu så är resan till Bahmas vår honeymoon! ♥
Det är ju inte i första taget som man åker iväg till västindien, i januari, bara så där, vilket ni säkert också tyckte var lite märkligt. 🙂 Men, anledningen till denna lyxsemester är alltså vår bröllopsresa. Vi ska bo i Nassau på Bahams på ett hotel som heter Sandals. Det ser helt magiskt ut på bilderna, det är nog inte riktigt lika fint i verkligheten, men det lär ändå vara något av det finaste jag sett. Det ska bli en fantastiskt att få tillbringa 6 dagar här. En once in a lifetime grej! Om ni vill kika mer på hotellet så hittar ni det här. Vi ser fram emot sol och bad, snorkling, luncher i skuggan, romantiska strandpromenader och middagar i solnedgången. Som ni säkert förstår så kan jag ju inte sitta och blogga hela vår bröllopsresa så från och med nu blir det kanske inte så många uppdateringar. Men man vet aldrig, får jag tid över så dyker det nog upp ett inlägg eller två. 😛 Annars så är jag snart hemma igen och då ska ni självklart få höra allt om resan och vårt bröllop! Tack för att ni är så underbara som ni är och för att ni vill dela min aupplevelser med mig här på bloggen mina vänner!
Citycatkisses!
♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Åh, ser helt underbart ut!

  Önskar en underbar honeymoon!

  Idag har det snöat en del så nu skall jag snart gå ner och skotta fram bilen. I morgon är jag ledig och skall baka och försöka ta det lugnt. En tur till Molly blir det förstås och lite träning.

  Alla här på arbetet tycker att ni är så vackra och jag kan gratulera er från dem!

  Många kramar!

  0
 2. Så härligt! Självklart ska du inte blogga nu!!! Njut för allt du kan av omgivningarna och din fina man! Håller med Maggie här, ni är vackra!!!! Grattis igen!!!!!!

  0
 3. Ser mkt härligt ut. Njuuut till fullo. Slappna av och bara var… Blogga får du göra när du kommer hem, med dubbla inlägg 😉 ha,ha.

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *